KURUMSAL

HAKKIMIZDA

Dünden Bugüne Edoux :

İnsanoğlunun en eski sorunlarından biri olan ulaşım-taşıma yüzyıllardır Leonarda Da Vinci dahil herkesin zihnini meşgul etmiştir. Buhar ve elektrik enerjisinin keşfinden sonra 1876’lı yıllarda dünyada ekonomik olarak asansörler kullanılmaya başlamıştır. Ülkemizde de 1890 yıllarından itibaren PERA PALAS oteli ile yaygınlaşmıştır.

Türkiye’de çok katlı binaların yapılmaya başlaması, 1970 yıllarından itibaren konutlarda asansör gereksinimini ortaya çıkarmıştır.

Hidrolik asansör mucidi EDOUX ilk olarak seyyar el terazisinden esinlenerek karşı ağırlık yerine ikinci bir kabin kullanmıştır. 

Edoux Asansör bu ismin anısını yaşatmak amacıyla, 1974 yılında Gaziantep'te Sn. Ali SEZGİN tarafından kurulmuştur. Firma bugüne kadar 20.000’in üzerinde Paket-Asansör imalat montajı gerçekleştirmiştir.

Firmamız günümüzde ortaya çıkan globalleşme ortamında yaşanan rekabetin bilincinde, teknolojiyi takip ederek sürekli ve tutarlı müşteri odaklılık ilkesi doğrultusunda, sadece müşteri hizmetlerinin yerine getirilmesi değil, olası durumlarda düşünerek müşteri beklentilerinin üzerine çıkmayı hedef belirlemiştir. Her zaman önem verdiğimiz müşteri memnuniyetini sağlamak için ilgili Bakanlıkların yönetmelikleri ve AB uyum süreci içerisinde standartlara uygun olarak kalite teknoloji konularında çalışmaları karşılığında mevcut TSE-TSEK belgelerine ilave olarak CE ve ISO 9001:2008 sertifikalarını almıştır.

Asansör sektöründe sürekli takip etitğimiz gelişmeler doğrultusunda gelecekte de müşterilerimize kaliteli ürünlerimizle hizmet sunmaya devam edeceğiz.

YÖNETİM KURULU 

 

Asansör Teknik Özellikleri

Asansör Tarihçesi

Asansör Standartları

Bilgi Bankası